HOS Big Band

Mikä on HOS ?

HOS Big Band on nimensäkin mukaisesti suuri, 20-henkinen orkesteri, jonka riveissä soittaa joukko lahjakkaita musiikinopiskelijoita ja aktiiviharrastajia Helsingistä. Yhtye toimii Helsingin Yliopiston Hämäläis-osakunnan yhteydessä ja toivottaa kaikki osakunnan jäsenet tervetulleeksi soittamaan.

Keikkahistoriasta löytyvät esiintymiset mm. UMO Jazz Housessa, ravintola Dubrovnikissa, Tartu Big Band Festivaaleilla Virossa sekä Liize-klubilla Riikassa.

HOS Big Bandin ohjelmisto on laaja läpileikkaus big band -musiikkiin. Ohjelmiston perustan luovat ikivihreät jazz-klassikot, joiden rinnalle on viime vuosina tuotu modernimpia lattari- ja funk-rytmejä. Jazzin lisäksi yhtye taitaa myös perinteisen tanssimusiikin, kuten valssit, tangot ja humpat. Yhtyeen laaja ohjelmisto takaa sen, että tunnelma on taattu mitä erilaisimmissa juhlissa häistä yritysjuhliin.

Ajankohtaista

HOS järjestää tänäkin vuonna Ystävänpäivän swing-tanssiaiset. Tule Balderin salille 15.02., ovet aukeavat kello 18:30. Pääsymaksu on 15€/10€, maksu vain käteisellä.

Pysykää kuulolla!

Käy tykkäämässä meistä facebookissa!

www.facebook.com/hosbigband