HOS Big Band

Mikä on HOS ?

HOS Big Band on nimensäkin mukaisesti suuri, 20-henkinen orkesteri, jonka riveissä soittaa joukko lahjakkaita musiikinopiskelijoita ja aktiiviharrastajia Helsingistä. Yhtye toimii Helsingin Yliopiston Hämäläis-osakunnan yhteydessä ja toivottaa kaikki osakunnan jäsenet tervetulleeksi soittamaan. Yhtyettä johtaa Rasmus Soini.

Keikkahistoriasta löytyvät esiintymiset mm. UMO Jazz Housessa, ravintola Dubrovnikissa, Tartu Big Band Festivaaleilla Virossa sekä Liize-klubilla Riikassa.

HOS Big Bandin ohjelmisto on laaja läpileikkaus big band -musiikkiin. Ohjelmiston perustan luovat ikivihreät jazz-klassikot, joiden rinnalle on viime vuosina tuotu modernimpia lattari- ja funk-rytmejä. Jazzin lisäksi yhtye taitaa myös perinteisen tanssimusiikin, kuten valssit, tangot ja humpat. Yhtyeen laaja ohjelmisto takaa sen, että tunnelma on taattu mitä erilaisimmissa juhlissa häistä yritysjuhliin.

Ajankohtaista

HOS osallistui Suomen Big Band -yhdistyksen Big Band -mestaruuksiin ja voitti kolmannen sijan! Kiitos järjestäjille ja yleisölle.

Seuraavan kerran HOS esiintyy 27.04.2019 Querelle-festivaaleilla yhdessä Lauri Mikkolan kanssa.

Pysykää kuulolla!

Käy tykkäämässä meistä facebookissa!

www.facebook.com/hosbigband